Sorg och smärta

 

 Livet

Vem ska hjälpa mig att uthärda livet som nu ligger framför migAllt jag en gång var är borta.Du måste välja att älska den jag är nu. Den Jag var är borta.Du måste börja älska den jag är nu, För den Du blevFörälskad i är borta.För vem ska försöka göra mig hel.Det är ditt öde att få mig att uthärda livet som jag nu måste leva.Du får göra ditt bästa men jag lovar älska dig tillbaka.Visa mig ömhet och närhet.För vem ska annars göra mig hel igen.

2011 10 22

 

 

Lilla Vän

Ser dig i mina drömmar ,ditt lilla leende och dina stora vackra ögon.Dina ögon på minner oss om vilken lycka det är att du finns hos oss. Detta drömmer jag och vet att du kanske aldrig kommer till oss.

För Just nu finns du bara i mina drömmar .Min önskan  är att du en dag ska få komma till ossmed din kärlek.Men jag vet inte hur eller när.Vet bara att just nu drömmer jag om dig.

Till Min Älskade

Nu färdas jag i mörker ,vet inte vart jag är på väg.Letar efter ljuset . Jag vet att det finns där ute någonstans och väntar på att släppa mig in. Du gråter nu min älskade ,men jag lovar att en dag kommer dina tårar att torka.En dag kommer du åter att få le.Ha tålamod för en dag möts vi åter igen du och jag .

 

Kroppen skriker 

Inte döende jag vet, man ska inte få känna som jag allt är ju bra.

Ingen ser vad som finns där inne.Har försökt att förklara men ingen förstår.

Hur kan du, du är ju ung.jag har ont Ska inte klaga har ju allt.

Men när det skär och kroppen skriker ochtrötta ögon.Då vill jag att ni förstår.

Ni säger du lever ,jag vet men ni vet inte hur det känns.När allt känns mörkt då tänker jag på er som ser mig .

Låter mig vara den jag är utan tvång.Inte döende jag vet, bara kroppen som skriker.

 

Lämna en kommentar