Tack!

Mitt hjärta slår med hårda slag för Mitt Timrå ik klarde att slå tillbaka och vara kvar i Elitserien. Haha till alla så kallade experter .  Ni har kämpa på bra ,vissat att ni verkligen kan när det gäller och hur mycket ni tycker om laget och uppskattar oss supportrar. Många gav upp denna säsong men jag trodde att det skulle gå  ,gav aldrig upp. Alla tog steget och verkligen visade vägen att timrå ik är ett lag att lita på.

Några som verkligen tog ett stort kliv och visade sig var . Simon önerud,Niklas torp  ,Matt Murely,Vladimer Mihalik ,Robin Lindqvist, Mat Robinsson.

Extra mycket tack till Joakim Lundström. PerHallin ,Jonte Hedström,Bremberg

Timo pärssinen tack för alla år du ha vairt i timrå ik  de är med  sorg i hjärtat jag tar farväl av dig . Hoppas att ditt nya gamla liv i finland blir bra.

Tillslut vill jag även säga att ni grabbar har hjälp mig igenom svåra stunder då allt känns hopplöst, att få komma se er spela har varit en räddning ha något som värmer en stund .Jag ser alltid fram emot att få se matcher.Som tack kommer jag fort att stå på västra stå och heja fram till ett Sm guld .

Lämna en kommentar