Tråkigt Timrå ik

Har varit en dålig säsong så här länge ,ville inte att de ska ligga på kvalplats. Just nu ser det inte vidare bra ut.Men jag vill tro att Timrå ik kommer att klara sig antingen hamnar de i ingemansland eller klara sig från att hamna i allsvenkan. Bara de blir kvar i elitserien !!!

Har inte skrivit något om matcherna.Finnsväl inga ursäkter till de har mått väldigt dåligt i min endometrios så det är en anledning. Sen förlorade jag insperationen efter jul helt enkelt .Men nu har jag kommit tillbaka och tänker skriva om matchern även om de skulle förlora igen. Har en känsla som säger att De kommer klara denna säsong med . Ett önsketänkade från en supporter med ett stort Timrå ik Hjärta..  Man måste våga förlora för att kunna vinna. Inte vara rädd att förlora då har man fölorat  glädjen med spelet

Är riktigt glad över att Matt Murly kommit in i laget igen ny energi och någon som kan göra mål i pp .  jag tro han kommer vara till stor hjälp .Tror inte på att han är någon frälsare men tror att han kan bidra mycket i PP .Han var duktig på det förra säsongen.

 

 

 

Lämna en kommentar