Timrå ik-Rögle

Denna match var rolig kändes som en riktig elitseriematch. Fart från första stund och Rögle var bra med på skriskorna. roligt att se en sådan match. men tycker att Rögle kommer in mera i matchen . Men när klockan ringer för 1a period paus står det 0-0 . Lika läga för oss på  bara att börja om och fort att köra så går det bra . Men 2 går timrå ner sig och få utvsningar och slarvar mera . Vilket leder till 0-1 ledning. Timrå ik hade chanser men satt dem inte tyvärr. Max Friberg säter in mål ställningen 1-1  vilket hållde i sig hela matchen ut. Det blev förlängning och här av gjorde Max igen  Tackar .

Nu gäller det bara att minst få 1p så är Timrå ik klara. Vågar man hoppas på Es spel. Inte riktigt än. få se hur det är efter matchen på lördag mot Örebro.