Timrå Ik -AIK 2-1

Är glad över att det blev 2p  på prämiären  . Men väldigt arg över att det inte var fullsatt . Men de väntar väl och ser hur det går för grabbabrna innan de kommer . MED GÅNGS SUPPORTAR !

Jag hade önskat dem 3p men ett misstag av Mat Robinsson satt stop för det . Men vi fick 2p tack vare Niklas Nordgren och ett bra lag arbete.  Hela laget såg piggt ut spelade fint i hop bra passningar snabbare under skriskorna . Blev glatt överaskad av Hagos han gjorde en väldigt fin match .  Jag gillade även ny förvären från Brynäs( Det kommer att ta tid för mig att lära mig alla ny namn . ) Per Hallin vår nya lag kapten var som vanligt fel fri i mina ögon .

Niklas Nordgren kommer vara ett bra tillskott till denna grupp han arbetar på bra blev oxå dagens match vinnare. Inte så konstigt tanke på att han fick sätta den av görande pucken . Visst finns det en del att arbeta på som  att fin slipa passningar . Mera måloch  skytte bättre träffsäkerhet . Detta spel vid sarg vill jag var utan .

Tror på grabbarna denna säsong med  . Blir då inte överaskad att alla så kallade experter tippar Timrå ik på kvalserieplats. Hade vi Timrå ik haft bättre namn så hade väl de tippa dem sist ändå . De gillar bara inte Timrå ik .

Så känns det för mig i alla fall . Men vad spelar de för roll för att slå i underläge de är Timrå ik bäst på att kämpa så blodet svätt och tårar kommer för oss suppotrar och spelarna själva.  Visa hur fel de kan ha om er  denan säsong.

Niklas Nordgren

Lämna en kommentar