Dif-Timrå ik 2-3

Så var det dax att åka buss igen ,Denna gång ner till Stockholm och Hovet för att Timrå ik skulle möta Dif.Det var skillnad på resan denna gång var det mycket lungnare. Kunde ha vart att bussen gick 9:30 Vem vet? Bargaren var med denna gång oxå. Roligt att han hänger med inte bara för syns skull utan för att det finns intresse. Hur som helst så var jag tvärsäker på 3p  tur för mig fick jag rätt.

Vi fick Poliseskort till Hovet egen ingång och toaletter ,kiosk . Allt för att sydda oss från Dif supportar . Idioter som vill slåss , Inte alla så klart men många nog för att vi skulle få polis skydd.  Känns skönt att veta .Vi är ofta väldigt snälla kanske lite full i bland men harmlösa skulle jag säga.
Nu till matchen !
1perioden  såg bra ut tycker jag  timrå ik håller  bort Dif som har ett fysiskt spel . Inga mål  0-0 .Ser det som en bra Start  . 2a perioden är som vanligt lite sämre  Dig kom in mera i matchen . Timrå ik fick första målet Gjorta av Matt Murley o-1 . ledningen varade inte allt för länge utan Dif få göra mål 1-1 . Blev lite nervös för en stund . Men vi klara ut boxplay bra . Än har det inte knäckt oss. Detta stärker inför 3e.  timrå ik börjar med boxplay dok 2sek. Nu är det lite ojämt och dig kommer igen och söker kvitering  vi får 2-1 av  Mat Robinsson med en fin ass av linkan Bremberg. Han är otroligt den mannen. Tyvärr får vi inte behålla ledninigen länge utan Dif kviterar in 2-2 piss . Men simon Önerud får fri läge och sätter in 2-3 . Detta resultat håller hela perioden. Mycket tack vare våran fin fina Jocke Lundström.
Nu är timrå ik halva vägen
 
Nu gäller det för  grabbarna att hålla huvudet kallt och inte börja förlora då går det snabbt ned för . Måste vinna, om inte annat ta poäng i varige match så de andra lagen inte hinner i kapp. 

Lämna en kommentar