Kvalserien

Ja efter 55 spelade om gångar hamnade Timrå ik sist  på kvalserie plas med Djurgården. Detta är något man inte vill och får lite lätt tryck över bröstet för . Jag och många andra med mig vill så gäran att vårat Timrå ik ska klara fajten mot resten av lagen som vill komma upp till Elitserien. Själv tror jag att detta kommer att gå bra .För något annat finns inte i mina tankar och hjärta.Många som inte har mitt Timtå ik hjärta tro då inte på grabbarna.De som gör mest ont är när så kallade Supportar dömmer ut dom .Alla vet ju hur Säsongen varit men det är ju bakom dem nu. 

Så kämpa timrå ik , visa hjärta de kommer jag att göra . Jag kommer att stå i klacken och sjunga ramsor åka på borta resor . Göra allt för att få vara med när mitt Timrå ik blir kvar i Elitserien.Timrå IK kommer att få möta i kvalet är

  • Djurgården
  • Örebro
  • Leksand
  • Rögle
  • Karlskoga                                                                                                                                                                                                                    

Om jag nu ska se något  bra med att vara i kvalserien så ska det vara att kan bli mera fysiskt spel  mera uppet spel lite mera chansningar . Jag tycker att det ska bli roligt att få se Timrå ik Möta Leksand . Förra gången de mötes var spännade . Leksands klack är ju en upplevelse  bara de. Om nu klacken är lika stor och glada som förra gången.

           

Lämna en kommentar