LHC-TIMRÅ IK 1-5 Timrå ik -Växsjö lakers 1-3

Till och börja vill jag förklara var för jag inte har skrivit om Frölunda matchen   och att Linköpnig matchen kommer nu .Jag har varit in på sjukan flera omgångar med mycket smärtor .Varit hemma pga Min Endometrios så då har jag inte orkat bara varit helt tom. Men som alla vet har ju det inte gått något bra för Timrå ik vilket är väldigt tråkigt.

Jag är så glad att jag orkade lyssna på denna match , låg i sjuksängen och hoppades på vinst . Är så sur att jag inte fick se . Jag kanske inte ska se  gå så mycket bättre när jag inte tittar.  1a perioden var inte lysande men tur vände Timrå ik . Jag är riktigt glad att Timrå Ik körde över LHC  med hela 1-5 men tyvärr så kunde inte vinst sviten hålla i sig som vi alla vet.Tycker det är jobbigt att Grabbarna ska vara ogämna i sitt spel. De är inte roligt att gå på hemma matchena  de förlorar hela tiden .Önskar att hemma  Spöket kunde försvinna vore helt underbart.  Så vi kan få komma till ingemansland där vill jag att de stannar. vill gärna att Timrå kommer på slutspels plats men dit är det många segrar och matcher.

Ja  vad ska man säga denna  usla match var dålig från början till slut . kommer inte  ihåg så mycket då jag svimmade på hockeyn  fler tal gånger  när matchen var slut.En ambulans färd  senare upp till sjukan igen . så detta är allt jag skriver om detta.

 Inte den ända som deppar tyvärr !!! Nu jävlar vinner ni på Onsdag .Vi är Timrå ik och vi ger aldrig upp glöm aldrig det!!!

Lämna en kommentar