TIK-FBK 2-4 BRYNÄS -TIK3-2

Har inte varit på något humör att skriva FBK matchen var ett enda mörker . Inte helt sant för den första perioden var ok . Sen gick det bara ut för , ingen jobbade alla blev irriterad. så slutade de som de gjorde. Tik måste vinna hemma och borta inte förlora mera för nu är vi nere i träsket med Rögle ,Aik fy ¤%)( Precis som alla experter tro. Men vi ska vinna och jobba upp oss Igen VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP!! men just nu känns det som på bilden.

Brynäs borta detta trodde jag verkligen skulle gå vägen men så fel jag fick . Blir så less minst 1 p hade Timrå ik men vad händer ett misstag i slutet av 3 perioden klockan stog på 1.42 när brynäs slog in 3-2.

1a perioden var brynäs nästan helt utspelade .Det såg riktigt bra ut alla jobbade och slet igen som ett lag . 2Andra perioden såg oxå bra ut men då gjorde tyvärr brynäs  mål och det stog nu 1-2 .Med detta mål fick det energi och Tik fick börja försvara sig mera. De slutade med 2-2 så trist. 3e periode blev väldigt jobbig då utvisningar kom och misstaget som gjorde att Brynäs jävlarna vann. Så tråkigt då de spekat bra . Det finns inga lätta matcher denna säsong strid hela tiden . Brynäs är grymt bra tyvärr men det var en rolig match att se . Tyvärr förlodade mitt underbara Timrå ik.

Lämna en kommentar